به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از یزد، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد کاظم مدرسی در نشستی با آیت الله عبدالمجيد باقری بنابی، در مدیریت حوزه علمیه استان یزد که با حضور حجت الاسلام والمسلمین آیت اللهی، امام جمعه موقت یزد و مدیر و معاونین حوزه استان برگزار شد، با بیان این که شبکه های اجتماعی هم یک تهدید و هم یک فرصت به شمار می روند، اظهار داشت: شبکه های اجتماعی از موضوعاتی است که گاهی از آن غفلت می کنیم و امروز به ابزاری برای تهاجم شدید فرهنگی و اعتقادی دشمن تبدیل شده است.
*شبهات هدفمند وهابیون در شبکه های مجازی
نایب رئیس شورای حوزه علمیه استان یزد به فعالیت هدفمند وهابیون در شبکه های مجازی اشاره کرد و گفت: شبکه های مجازی از معضلاتی است که عموم مردم و همچنین طلاب با آن روبه رو هستند و در برخی از این شبکه ها حتی طلاب ما نیز در آماج شبهات وهابیون قرار گرفته اند.
وی تصریح کرد: قابلیت ایجاد کانال در برخی از شبکه های اجتماعی(تلگرام) به ابزاری برای تبلیغ اندیشه های باطل و غیراخلاقی دشمن تبدیل شده است و در برخی از کانال های وهابی تلگرام می بینیم که بعضاً روزی بیست تا سی شبهه علیه تشییع مطرح می شود و در برخی از موارد همین شبهات طلاب را هم به انحراف کشانده است.
*مسابقه ای شیطانی
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه گذاشتن عکس بدون حجاب توسط زنان در شبکه های اجتماعی به یک معضل جدی تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه عکس سر برهنه گذاشتن و بدون پوشش به یک مسابقه در شبکه های اجتماعی تبدیل شده و وقتی به آن ها انتقاد می شود که چرا چنین عکسی را برای پروفایل خود انتخاب کرده اید این توجیه را می آورند که ما فقط در شبکه های اجتماعی تنها عضو گروه های خانوادگی هستیم! و شما نباید به عکس ما نگاه کنید!
*تقویت ایمان و توسل به اهل بیت؛ تنها راه نیافتن در دام شیاطین
حجت الاسلام والمسلمین مدرسی ادامه داد: تنها راه نیفتادن در دام شیاطین شبکه های اجتماعی، تقویت ایمان و توسل به اهل بیت(ع) است، زیرا دسترسی به این شبکه ها آن قدر آسان است که افراد به راحتی به این شبکه ها متصل می شوند.
*چرا یزد دارالعباده است؟
وی همچنین در بخش دیگر صحبت های خود به بیان تاریخچه دارالعباده یزد پرداخت و گفت: یزد از گذشته شهر عالم خیزی بوده است وعلت نامگذاری آن به دارالعباده، تربیت و وجود عالمان بزرگ در این شهر بوده که غالباً از دامن حوزه پرورش یافته اند.
انتهای پیام